Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi'nde 'Kadın Personeller' 8 Mart'ta izinli

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadın personele 1 günlük idari izin verdi. Döşemealtı Belediyesi'nde çalışan yönetici, memur, işçi ve hizmet alımı ile çalışan tüm kadın personel, toplu iş sözleşmesi kapsamında 8 Mart Çarşamba günü izinli sayılacak.

        Döşemealtı Belediyesi bünyesinde bu yıl ikinci kez 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle idari izin kullanacak 121 kadrolu, sözleşmeli ve hizmet alımı ile çalışan kadın personel, sendikal haklarını koruyan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e teşekkür ettiler.

        Toplu İş Sözleşmesi'nde kadın çalışanlara özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 1 gün idari izin verileceği maddesi olduğunu ifade eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Belediyemiz bünyesinde çalışan kadın mesai arkadaşlarıma toplu iş sözleşmesi gereği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, idari izin vereceğimi taahhüt etmiştim. Geçen yıl başlattığımız bu uygulama bu yıl da devam ediyor. Bu vesile ile başta Belediyemiz bünyesinde ki mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

        (AA-

        07.03.2017 16:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler