Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar Gülser Han imza günü ve söyleşiye katıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - "Umut Yüklü Mektuplar" ve Özgürlüğe Uçan Kelebekler" adlı iki romanı olan yazar Gülser Han, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi'nde imza günü ve söyleşiye katıldı.

        Özdilek Sanat Merkezi sorumlusu Banu Özoğul'un yönettiği söyleşide yazar Gülser Han, Dersim'den sürgün edilen bir ailenin çocuğu olduğunu vurgulayarak, kitaplarının nasıl oluştuğunu anlattı. Umut Yüklü Mektupları'nın cezaevlerinde yatan insanlarla yaptığı mektuplaşmalardan oluştuğunu kaydeden Gülser Han, "Hiç tanımadığım ama inançlı kişilerle mektuplaşmaya başladım. Onların düşüncelerini, acılarını, umutlarını paylaştım. Bu mektuplardan oluşuyor. Bunları toplarken bir çok kişinin bir kitap yazacağına inanmadı, hatta 'sen kim yazar kim' diye moral bile bozdular. Ama onlara bu kitabım ile yanıt verdim" dedi.

        Kadınların istediklerini yapabileceklerini vurgulayan yazar Han, "Yeter ki inanın, yazarsanız da çizerseniz de Biz insanları seviyoruz. Umutlarımızı hep yeşertiriz" şeklinde konuştu.

        Yazar Gülser Han, daha sonra izleyicilerin sorularını yanıtladıktan sonra kitaplarını imzaladı.

        (MY-MET-Y)

        07.03.2017 17:07:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler