Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe Belediyesinden kadın çalışanlarına 8 Mart tatili

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlarına 1 gün izin ve 1 maaş ikramiye verecek.

        Maltepe Belediyesinin kadın çalışanları, toplu iş sözleşmesi gereği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde izinli sayılacak. Bir maaş ikramiye de alacak olan kadınlar için belediye ayrıca muhteşem bir şölene hazırlanıyor. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ve belediyedeki kadın çalışanların katılacağı etkinlik, 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kadınların toplumda sıkışmışlığını konu alan "Uyanış" adlı tiyatro oyununun sahneleneceği gecede, müzik dinletisi de yapılacak. Tiyatro sonrası Safa Zakir, Arzu, Gülay ve Serkan Boran sahne alacak.

        (HB-ÖK-Y)

        07.03.2017 17:08:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler