Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yalçın'ın Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü temasları

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünde bir takım temaslarda bulundu.

        Başkan Yalçın, temasları kapsamında ilk olarak Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu'nu ziyaret etti. Bu ziyarette Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın kardeşi Osman Arslan da katıldı. Gerçekleştirilen ziyarette yol sorunları ve yapılacak projelerin konuşulduğunu anlatan Başkan Yalçın, "Temaslarımızda Ankara-Bursa otoyolu bağlantı noktasından Pazaryeri Kavşağını kadar olan 7 kilometrelik bölünmüş yol hakkında görüştük. Ayrcıa, Pazaryeri odun deposundan Dereköy-Günyurdu Kavşağına kadar yolumuzun genişletilmesi çalışmalarını değerlendirdik. Dikilitaş kör noktanın ortadan kaldırılması ve Ahı Dağı yolu 3. etap çalışmasında karşılıklı bilgi fikir alışverişinde bulunduk. İlçemiz ulaşımdan çok çekti. Allah'ın izniyle gelecekte ulaşım yönünden sıkıntı olmaması için durmadan görüşmelerde bulunuyoruz. 50 yıllık sorunumuzu ortadan kaldırmaya uğraşıyoruz. Bu sorun ortadan kalkacaksa AK parti döneminde bu ekiple kalkar. Bu yüzden her aldığımız nefesi Pazarcığımızın sorunlarını çözmek ve ekibimizle tarih yazmak için harcıyoruz. Yüce Rabbime şükürler olsun. Ulaşımda göreve geldiğimizde beri çok güzel hizmetler hayal projeler gerçeğe dönüştü. İnşallah bundan sonra da hedeflerimizi büyüklerimizin ve hükümetimizin katkılarıyla gerçeğe dönüştürmek özlediğimiz Pazarcıka ulaşmamız yakındır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.

        Başkan Yalçın açıklamasının ardından Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Etüd Proje Baş Mühendisi Kemalettin Karadeniz'i, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Kamulaştırma Şube Müdürü Volkan Tombul ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Yardımcısı Ahmet Aslan'ı da ziyaret etti.

        (CKT-CY)

        07.03.2017 17:53:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler