Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci'den Taksiciler Kooperatifi ve Bahçelievler SKM'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Doğan Can Cesur

        İSTANBUL (İHA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Atatürk Havalimanı'nda Taksiciler Kooperatifi ve Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti. Taksici esnafının sorunlarını dinleyen Temurci, SKM ziyaretinde de partililere, "Cumhurbaşkanımızın selamı ile arayın, o selam birçok kapıyı daha rahat açıyor" dedi.

        AK Parti İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Atatürk Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uğurladıktan sonra havalimanındaki Taksiciler Kooperatifini ziyaret etti. Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ve üyelerin karşıladığı Temurci, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Müşterilerle yaşanan kısa mesafe sorununu da dinleyen Temurci, İstanbul'da uygulamaya başlanan indi-bindi ücreti hakkında da taksici esnafıyla görüştü.

        Taksici esnafının sorunlarını dinlemesinin ardından Temurci, Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, ilçe yönetimi ve partililerin karşıladığı Selim Temurci, çalışmalar hakkında bilgi aldı. SKM'de kadın kollarını da ziyaret eden Temurci, evlere ziyaretler yapılması gerektiğini ifade etti. Kadın kolları üyesi bir kadının bir CHP'li kadını "evet" için ikna ettiği olayı anlatması üzerine gülüşmeler yaşandı. Ardından SKM'deki diğer birimleri gezen Temurci, ev sohbetlerinin artırılarak vatandaşların kafalarındaki soruların çözülmesi gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanının partiyle ilişiği yok diye bir şey yok. Bu bir referandum ve cumhurbaşkanlığı sistemini oylayacağız. O yüzden Cumhurbaşkanımızın selamı ile arayın, o selam birçok kapıyı daha rahat açıyor" dedi.

        SKM'deki çağrı merkezi ve gençlik kollarını da ziyaret eden Temurci, daha sonra yönetim ile hatıra fotoğrafı çekilerek binadan ayrıldı.

        (DCC-ÖY-CC-Y)

        08.03.2017 09:30:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler