Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye birincisi öğrencilerden Kaymakam Yaşar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nihat Çavuşoğlu

        VAN (İHA) - Türkiye Yıldız Erkekler Kros Şampiyonasında takım halinde birincilik elde eden Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

        Geçen hafta Malatya'da düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Kros Şampiyonasında takım halinde birincilik kazan Van'ın Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri Abdullah Dağ, Habib Çelebi, Sezer Yiğit, Mehmet Eren Can, Ahmet Dinçkal ve Berat Samet Enterili, okul müdürleri Sadık İşler ve Beden Eğitimi Öğretmeni Muğdat Öztürk ile birlikte Kaymakam Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Yaşar, "Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarılarından büyük mutluluk ve gurur duymaktayım. Erciş YBO öğrencilerimiz, haklı başarılarını Türkiye birinciliği ile taçlandırmışlardır. İnşallah bundan sonra daha büyük zaferlere imza atacaklardır. Ben, öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.

        Kendilerini makamında kabulünden dolayı Kaymakam Yaşar'a teşekkürlerini ileten Erciş YBO Müdürü Sadık İşler ise, "Başarılı bir emek ve çalışmanın finalini Türkiye birinciliği ile sonuçlandırdık. Başarımızı, baştan itibaren bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Ziyarette öğrencilerle ve öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Yaşar, öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, öğretmenlere de başarı belgesi verdi. Ziyarette Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek de hazır bulundu.

        (NÇ-MSA-Y)

        08.03.2017 10:30:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler