Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da İstiklal Marşını en güzel okuyanlar belirlendi

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışması sona erdi.

        Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen yarışma ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde yapıldı. Yarışmayı protokolün yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler,öğrenciler ve veliler izledi. Cumhuriyet Şairi Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı ve Besteci Osman Zeki Güngör'ün besteleyerek Ulusal Marş olarak kabul edildiği İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü sebebiyle 'İstiklal Marşını Güzel Okuma' yarışması düzenlendi. Jürinin değerlendirmesine göre Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu öğrencisi Sezin Sezen, Hamdibey İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatmanur Güler, Biga Atatürk Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Yiğit Gülşen, yarışmada birinci oldu.

        (TA-MA)

        08.03.2017 11:09:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler