Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ'den Kick boksta büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Antalya'da Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca organize edilen ve 1-5 Mart 2017 tarihlerinde yapılan Üniversitelerarası Kick Boks müsabakalarında Dicle Üniversitesi (DÜ) temsilcileri hem bayan hem de erkek gruplarında dereceye girerek büyük başarı elde etti.

        Zorlu gecen müsabakalar sonucunda bayanlarda Büşra Şimşek Low Kick dalında Türkiye 2'ncisi olurken, Full Contact dalında Melek Öztemel Türkiye 2'ncisi, Ebru TURHAN da Türkiye 3'üncüsü oldu. Dereceye giren sporculardan Melike Ekin de Low Kick Türkiye 3'ncülüğünü elde etti.

        Erkeklerde ise Ramazan Çetinkaya ve Ramazan Çiçek Low Kick dalında kendi ağırlıklarında 3'üncülük kazandılar. Yine erkeklerde Ozan Berken Bindak Point Fighting Türkiye 3'ncüsü olarak yarışmalardan madalya ile dönmeyi başardı.

        Zaman zaman sert anlara sahne olan müsabakalar izleyenlerin heyecanlı vakit geçirmesine neden oldu. DÜ Kick Boks Teknik Sorumlusu İbrahim Ertaş, başarılarından dolayı sporcularını kutlayarak, başarılarını devam ettireceklerini söyledi. Turnuvada desteklerini her zaman hissettikleri başta Rektör Prof. Dr. Talip Gül, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Getiren ile Spor Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü'ye teşekkürlerini ileten Ertaş, üniversiteyi ve Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekleri kaydetti.

        (İHA-MP-Y)

        08.03.2017 11:20:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler