Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta elektrik kesintisi

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Yeniköy Termik Santrali Trafo Merkezi'nde gerçekleştirilecek genel bakım çalışmaları nedeniyle hafta sonu elektrik kesintisi yaşanacak.

        TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Yeniköy Termik Santrali Trafo Merkezi'nde yapacak olduğu genel bakım çalışmaları ve güç trafosu testi kapsamında, Milas'ta 12 Mart Pazar günü elektrik kesintisi olacak. Kesinti Pazar günü, 10.00-16.00 saatleri arasında Milas'ın bazı bölgelerinde uygulanacak.

        Buna göre elektrik kesintisi; Milas'a bağlı Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk, Hüsamlar köyleri,TKİ Bağdamları ve Sekköy, YEAŞ Sosyal Site, YEAŞ Dereköy ham su pompaları ile eski Ören Belediyesine ait içme suyu ve Kemerköy Termik Santrali A-4 Kömür Hazırlama Tesislerinde yaşanacak.

        Çalışma süresince Milas'a bağlı; Ören, Alatepe, Kultak, Çökertme, Gökbel, Bozalan, Türkevleri Mahalleleri ile Menteşe İlçesi Sarnıç Mahallesi'nin Akbük mevkii, Bodrum İlçesi üzerinden enerjilendirilecek. Ancak kısıt şatlarının oluşması durumunda belirtilen yerleşim merkezleri ile özel trafolu müşterilere elektrik verilemeyebilecek. Kesintiden, Milas merkez ve diğer mahalleler etkilenmeyecek.

        TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması halinde, enerjinin daha erkenden verilebileceği bildirildi.

        (MB-Y)

        08.03.2017 12:23:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler