Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapıköy Sınır Kapısında temizlik çalışması

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesinin ortak çalışmasıyla Kapıköy Sınır Kapısı baştan aşağı temizlendi.

        Ülkelerindeki 13 günlük nevruz tatilini Türkiye'de geçirmek için Van'a gelecek olan İranlı turistler için Van Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi seferber oldu. Saray'da bulunan Kapıköy Sınır Kapısı, Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ve Saray Belediyesi ekiplerince temizlendi. Kapıköy Sınır Kapısı, 35 personel ve 15 araçla iki gün boyunca geceli gündüzlü süren kar ve çevre temizlik çalışmasıyla adeta baştan aşağı yıkandı. Yapılan çalışmalarda 30 kamyon çöp ve hafriyat taşınırken, sınır kapısında yaklaşık 5 bin metrekarelik alan çamurdan arındırıldı.

        Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü de bölgeye 10 adet oturma bankı monte etti.

        (MSA-Y)

        08.03.2017 12:44:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler