Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den köylere seyyar itfaiye tankeri

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği törenler seyyar itfaiye tankerlerini köylere teslim etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'nin çeşitli köylerine dağıtımı yapılacak seyyar itfaiye tankerleri düzenlenen törenle muhtarlara teslim edildi. Törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende muhtarlara seyyar itfaiye tankerleri teslim edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit itfaiye binasında gerçekleştirilen tören, İzmit Grup İtfaiye Eri Ahmet Çimşit tarafından okunan itfaiye duası ile başladı. Programın devamında temel itfaiyecilik eğitimi alan AK Parti Kartepe Kadın Kolları teşkilatına aldıkları eğitim sonrası hak kazandıkları gönüllü itfaiyeci kartı takdim edildi. Öte yandan tanker alacak köylerde bulunan gönüllü itfaiyeciler tören sonunda sertifikalarını Başkan Karaosmanoğlu'ndan teslim aldı.

        Dağıtım töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu araçlar köylerimizin ihtiyacı ve bizler bu ihtiyaçları karşılıyoruz. Bu araçlar herhangi bir yangın anında bizlerin oraya geldiği zamana kadar geçen sürede yangına erken müdahale sağlayacak. Yangınlarda saniyeler bile önemlidir. Bu uygulama erken müdahaleye imkan sağlıyor. Bu araçlarımızın köylerimize hayırlı olmasını diliyor, olumsuz bir olay yaşanmamasını temenni ediyorum '' ifadesini kullandı.

        (İG-İÇ)

        08.03.2017 12:54:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler