Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ekrem İmamoğlu: "Hayatımda tanıdığım en emekçi kadın annem"

        - Beylikdüzü'nde kadınlar için meclis kuruldu

        - Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu annesinden plaket aldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Faruk Sarıkoç

        İSTANBUL (İHA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beylikdüzü'nde kadınlar için meclis toplantısı ve eğlence programı düzenlendi. Kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar ve projeler için annesinden plaket alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü, benim hayatımda tanıdığım en emekçi kadın annem" dedi.

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Beylikdüzü Belediyesi ve Evimiz Beylikdüzü Derneği tarafından ortaklaşa 'Bir Hayalimiz Var' temalı kadın meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda düzenlenen kadın meclisine, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Evimiz Beylikdüzü Derneği Başkanı Gülten Polat, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve belediye personeli katıldı. Protokol konuşmaları ile başlayan kadın meclisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün nasıl ortaya çıktığı ve Beylikdüzü'nde kadınlar için yapılan projeler anlatıldı.

        Kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar ve projeler için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun annesi Havva İmamoğlu, oğluna plaket takdim etti. Kadın meclisinin ardından Işıldak Kültür Sarayında kahvaltı ve Türk Sanat Musikisi konseri verildi.

        "Hayatımda tanıdığım en emekçi kadın annem"

        Annesinin yanında konuşmakta güçlük çektiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Annemi çok seviyorum, öncelikle bunu söylemek istiyorum. Konuşmamamın nedeni ona karşı sorumluluklarımı yerine getirmemenin mahcubiyetinden dolayı. Onu az görüyorum çünkü. Beni çok sevgisi ve emeği ile büyüttü, bu yaşa kadar getirdi. Bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü, benim hayatımda tanıdığım en emekçi kadın annem" dedi.

        (AFS-HB-MK-Y)

        08.03.2017 13:03:44 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler