Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ta 8 Mart etkinliği

        (Fotoğraflı)

        ŞIRNAK (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar Şırnak İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

        Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe İl Müdürü Muzaffer Akçam, kurum çalışanları ve kadınlar katıldı. Burada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tarihçesi anlatıldı. Daha sonra İl Müdürlüğü tarafından yılın kadını seçilen 3 üvey çocuğuna bakan Nazife Ürper ile 3 engelli çocuğa bakan Sakine Ergin'e plaket ve altını verildi. Şırnak Aile Ve Sosyal Politikalar il Müdürü Muzaffer Akçam, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum. Nazife Ürper kardeşimizin hikayesini izlediniz, izlerken gözlerin dolmaması mümkün değildir. Nazife Ürper'in hikayesini arkadaşlar anlattılar. Maddi olarak sıkıntılarını destekleyeceğiz. Maddi olarak kafası rahat olacak şekilde, her konuda destekleyeceğiz. Ev ile sıkıntıları var. Ben Uludere Kaymakamı ile görüşmelere başladım. Biz İl Müdürlüğü olarak ev ile ilgili bir şey yapamıyoruz. Ama evin yapılması için girişimlere başladık. Kısa bir zaman içinde evini değiştireceğiz. Eğer onu değiştiremesek, Türkiye geneli bir kampanya yapacağız. Onların sıkıntılarını gidereceğiz. Gencecik bir insan, bütün hayatını o çocuklara feda etmiş. Bütün hayatını üç çocuğa feda etmiş ve çocuklar da çok başarılı. Bir tanesi liseyi Van'da okuyor. 2 tanesi de şuan onun yanındalar. Çocuklarda takdirlik öğrenciler. Böyle bir şey olamaz. İnsan her şeyini feda edemez. Bu tür insanların ancak elleri öpülür" dedi.

        (MY-MP-Y)

        08.03.2017 13:12:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler