Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te halka ücretsiz fidan dağıtıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye tarafından ücretsiz dağıtılan 3 bin fidan yarım saatte tükendi.

        Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Viranşehir - Siverek karayolu 5. kilometresinde bulunan Fidanlık alanında ağaç dağıtımı yapıldı. Haberi alan çok sayıda vatandaş, araçlarıyla giderek fidan aldı. Yaklaşık 3 bin fidan yarım saatte tükenirken, vatandaşlar dağıtılan ağaç sayısının arttırılmasını istedi.

        Fidan dağıtımına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, hedefin 30 bin ağaç dağıtımı olduğunu belirterek, "Dağıtımını yaptığımız ağaçlar arasında çam, dış budak, tespih, çınar, dut ve ceviz türleri idi. Aslında hedefimiz 30 bin ama yapabilirsek 40 bin ağaç dağıtmayı düşünüyoruz. Amacımız ise kentimizi halkımızla birlikte doğal bir orman haline getirmektir. Çünkü yeşil alanlar kentin akciğerleridir. Göreve geldiğimiz günden bu yana her fırsatta ağaç dağıtımında bulunarak halkımıza bu bilinci yerleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

        (CS-SD-

        08.03.2017 13:57:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler