Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkandan kadınlara zeytin tarlasında çiçek

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, zeytin işçisi kadınları tarlada ziyaret etti.

        İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Fırat Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, İlçe Tarım Müdürü Levent Kurtaraner ile birlikte Çamdibi Mahallesi'nde tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Sargın "Bizler istiyoruz ki kadınlarımız her konuda, her alanda öncü olsun. Kadının olmadığı yerde disiplin yoktur, kadının olmadığı yerde dirlik ve düzen olmaz. O yüzden bizim kadınlarımız her zaman ön planda, her zaman başımızın tacıdır. İnşallah siz kadınlarımızın gayretleriyle bu toplum daha da büyüyecek, daha da gelişecek " dedi.

        Tarlada çalışan kadınlar, misafirlerine köy ekmeği ve salçası ile çay ikramında bulundu. Kadınlar, protokol mensuplarına bahçelerinde yetiştirdikleri taze karnabaharlardan hediye etti.Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın ise kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.

        (MŞ)

        08.03.2017 14:32:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler