Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çareyi halatta buldular

        (Fotoğraflı)

        Uğur Arslan

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, geçtiğimiz hafta bir kamyonun çarpması sonucu kırılan ahşap telefon hattı direği, çelik halatla bağlandı. Ortaya da fıkralara bile konu olabilecek bu fotoğraf karesi çıktı.

        Geçtiğimiz hafta Bağlık Mahallesi Anafartalar Sokak üzerindeki ahşap telefon hattı direğine kamyon çarpınca kökünden kırıldı. Kamyon kayıplara karışırken, telefon direği ise, kırılan yerine kopan parçası çelik halatla bağlandı. Yan yatık şekilde duran ve her an yıkılma tehlikesi taşıyan direğin altından her gün yüzlerce kişi geçerken, yetkililer yapılan ihbara rağmen hala direği değiştirmedi. Vatandaşlar, direğin birinin üzerine düşmesinden korktuklarını belirterek, biran önce değiştirilmesini istedi.

        (UA-MEF-Y)

        08.03.2017 14:49:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler