Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Biz kadınlar' sergisi açıldı

        - AK Parti Adana İl Kadın Kolları'nın, 'Biz kadınlar' konulu fotoğraf sergisi Şinasi Efendi Caddesi'nde açıldı

        (Fotoğraflı)

        Nuri Pir

        ADANA (İHA) - AK Parti Adana İl Kadın Kolları'nın, 'Biz kadınlar' konulu fotoğraf sergisi Şinasi Efendi Caddesi'nde açıldı.

        Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Berivan Acar Dede, Fatma Dağlı, Demet Dağtekin, Müge Köstem ve Osman Melikoğlu'nun toplamda 20 fotoğrafından oluşan 'Biz kadınlar' konulu fotoğraf sergisi, Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa Bulvarı'nda bulunan Şinasi Efendi Caddesi'nde açıldı.

        Perşembe akşamına kadar ziyaretçilerini bekleyecek olan sergi hakkında bilgiler aktaran AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, kadınların her daim hayatın her yerinde olduğunu belirterek, "Eşiz, anneyiz, çalışan kadınız. Bu sergide bunu yansıtmaya çalıştık. Eşit hak ve taleplerimizi dile getirdiğimiz, mücadele ettiğimiz bir gündeyiz. Kadınların birlik ve beraberlik içerisinde olduğu bir gün. Bugün de tüm kadınlarımızın hak ve taleplerini bir kez daha dile getirirken Türkiye'de ve dünyada yaşayan kadın profillerini de sergileyip bir kez daha hatırlatmak istedik. Madalyonun bir yüzü erkek bir yüzü kadın. Bizi unutmayın, bize şiddet uygulamayın. Eşit hak ve özgürlükler noktasında erkeklerle destek olun.

        (NPR-Y)

        08.03.2017 14:56:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler