Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Belediyesi 8 Mart'ta kadınları unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA)-8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehirde bulunan tarihi konaklardan birisini Kadın Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi olarak kadınlara tahsis etti.

        Yozgat Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Yozgat Sarıhacılı Yöresel Ürünler Satış ve Kahvaltı Salonunda kahvaltıda kadınları ağırladı. Siyasi parti kadın kolları başta olmak üzere Yozgatlı kadınları ağırladıklarını belirten Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, "Bugün toplum hayatımızın en önemli paydası olan siyasi partilerimizin kadın kollarıyla kahvaltı programında bir araya geldik. Kadınlarımızın Dünya 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

        Kadın Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi olarak şehirdeki tarihi konaklardan birisini kadınlara tahsis ettiklerini söyleyen Başkan Arslan,"Bu konağımızda haftanın bir günü görevli arkadaşlarımız olacak. Bir avukat ve psikolog arkadaşımız burada hanımlarımızla beraber olacaklar. Onların sorunlarıyla ilgilenecekler. İleride başka görevli arkadaşlarımızda olacak. Kadınların toplumsal birtakım sorunlarına cevap vermiş olacağız. Bunun ötesinde de bu konak kadınların sosyal hayatlarının bir parçası olacak. Kadınlarımıza bir pozitif ayrım yapıyoruz. Hiçbir maksadı olmasa da kadınlarımız gelecekler bu konakta çay kahve içebilecekler ve misafirlerini ağırlayacaklar" dedi.

        (BMG-UY)

        08.03.2017 15:23:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler