Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okuma saatleri tüm hızıyla sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç BENGİ projesi kapsamında Kızılkeçili İlkokulunda gerçekleşen okuma saatinde idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

        Okuma saatinin ardından Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, BENGİ projesi kapsamında Balıkesir'de ve Edremit'te tüm okullarda haftada 2 gün 20 dakika olmak üzere okuma saatleri yapıldığını ve bu etkinliklerde zaman buldukça yer almak istediğini söyledi.

        Sırmalı, "BENGİ projesi ile akademik başarıların attırılması, değerler eğitimine önem verilmesi, okullardaki sportif ve kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi ve okul-aile-toplum ilişkisinin iyileştirilmesinin hedeflendiğini belirterek; "İlçe Milli Eğitim Müdürüz Yusuf Koç ile ziyaret ettiğimiz okullarda bu projenin önemini anlatıyoruz." dedi.

        Okuma saatinin ardından Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı okumanın insana çok çok şey kattığını belirterek "Sınavlarda başarılı olan birçok öğrenci, başarısını çok kitap okumaya borçludur, okumayı alışkanlık haline getirelim" dedi. Öğrencilerle söyleşinin ardından Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerden okulun TEOG başarısı ve Hedef 3'te 3 projesinin gidişatı ile ilgili bilgi aldılar.

        (EME)

        08.03.2017 15:29:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler