Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediyesi'ndeki kadınlar kahvaltıda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyedeki kadın çalışanlar ile bir araya gelerek günlerini kutladı.

        Seyitgazi Belediyesi olarak ilçeye hep birlikte güzel hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Kalın; "Ailenin ve toplumun temel taşı olan, hayatın her anını varlıklarıyla onurlandıran, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren sizler, sadece bir gün değil her gün başımızın tacısınız. Belediye olarak da kadınların el emeklerini değerlendirmeleri için projelerimizi genişletiyoruz. Ben bir kez daha çalışan çalışmayan tüm kadınların, şehit anneleri, şehit eşleri ve hanım kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

        Öte yandan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, günün anısına bayanlara karanfil dağıttı. Kadın personeller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programı ve hediyeler için Başkan Kalın'a teşekkür ettiler.

        (AS-MET-Y)

        08.03.2017 15:30:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler