Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Üniversitesi Akut Öğrenci Topluluğu kadınlara balon dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Köken

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akut Öğrenci Topluluğu, 8 Mart Kadınlar Gününde farkındalık oluşturmak adına kadınlara balon dağıttı.

        Osmangazi Üniversitesi Akut Öğrenci Topluluğu, İsmet İnönü Caddesindeki bir AVM önünde, kadınlara balon dağıtarak günlerini kutladılar. Osmangazi Üniversitesi Akut Öğrenci Topluluğu Başkanı Burak Gönül, Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için, kadınlara renk eşitliğini de sağlayan mor balon dağıttıklarını söyledi. Gönül, "Topluluk olarak kendi imkanlarımızla aldığımız balonları öğrenci arkadaşlarla birlikte, kadınlara kendilerini daha değerli hissetmeleri ve mutlu olmaları sağlamak adına balonları dağıtıp, günlerini kutladık" dedi.

        (MKÖ-MT-Y)

        08.03.2017 16:39:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler