Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kadın Kollarından engelli kadınlara 8 Mart ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ak Parti İlçe Kadın Kolları tarafından Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi bünyesindeki Altınova İş Atölyesi'nde faaliyet gösteren engelli kadınlara yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleşen ziyaret; AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Taşmaz öncülüğünde, BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş, Genel Başkan Yardımcısı Songül Can'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

        Çiçeklerin yanı sıra beraberlerinde getirdikleri çikolata ve şekerlemeleri de engelli kadınlarla paylaşan AK Partili kadınlar, engelli kadınlarla bir süre sohbet etti. AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Taşmaz, BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş'e ilçedeki engellilere sahip çıktığı için hediye vererek teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, engelli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hatırlanmış olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtmeleri ise dikkat çekti.

        (SS-EME)

        08.03.2017 16:46:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler