Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Köse'den Ilgaz Belediye Başkanlığına Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Valisi Mesut Köse Ilgaz Belediyesi'ni ziyaret etti.

        Vali Köse'yi, Belediye önünde Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İlçe Müdürleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve diğer yetkililer ile vatandaşlar karşıladı.

        Vali Köse, belediye ziyaretinde yaptığı konuşmada ilçe ziyaretleri kapsamında ikinci toplantının Ilgaz'da yapıldığını, Ilgaz Belediyesine daha önce de Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte ziyarette bulunduklarını ifade etti.

        Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır da Vali Köse ve beraberindekileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek şahsı ve ilçe halkı adına şükranlarını ifade etti. İlçe olarak her zaman Valiliğin destek ve himayelerini hissettiklerini söyleyen Çayır, Ilgazlıları mutlu etmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

        İlçe hakkında yapılan istişare ve değerlendirmelerden sonra şu ana kadar yapılan ve yapılmakta olan projeler ile içme suyu konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

        Günün anısına hediye takdiminin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

        (MT-BÖ)

        08.03.2017 16:47:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler