Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İtfaiye olası bir faciayı önledi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde içerisinde LPG mutfak tüpleri bulunan kapalı kasa bir kamyonette çıkan yangın Edremit İtfaiye Grup Amirliğinin zamanında ve doğru müdahalesi ile bir faciaya dönüşmeden söndürüldü.

        Edinilen bilgilere göre, Edremit'in Hekimzade Mahallesi Bayramyeri Mevkinde park halinde bulunan mutfak tüp dağıtım aracı olan panelvanda, elektrik kontağından yangın çıktı. Minibüsten yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri yangını itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Edremit İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek araca müdahalede etti. Önlem amaçlı mahalleye sağlık ekibi de sevk edildi. Polis de çevrede güvenlik önlemi aldı.

        Aracın içerisinde bulunan çok sayıda mutfak tüpü ile piknik tüpü dışarıya çıkarıldı. Tüplerin boş olduğu belirtilirken, soğutma çalışmaları yaklaşık iki saat sürdü. Yangında yaralanan olmazken; araçta büyük maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

        (EME)

        08.03.2017 17:00:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler