Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sergisi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi (DÜ) Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü işbirliği ile düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi" açıldı.

        Serginin açılışına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray Topal, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Fatma Evren Daşdağ, Lerzan Saya, Derya Şahin, Emine Dilek Yalçın, Münire Meral Yağçı Turan, Hatice Akbaş Demir ve Nurhayat Güneş'in eserleriyle katıldığı sergide seramik, özgün baskı, karışık teknik ve yağlı boyadan oluşan toplam 35 çalışma yer aldı.

        Sanatçıların kendi içi dünyalarını yansıttığı, özgün çalışmaların bulunduğu sergi, 8-15 Mart tarihleri arasında gezilebilecek.

        (İHA-MP-Y)

        08.03.2017 17:03:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler