Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla kadınlara karanfil ve hediye dağıttı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Yenişehir ilçesinde kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler veren, Organize Sanayi Bölgesi'nde ise kadınların yoğun çalıştığı bir fabrikayı ziyaret eden Başkan Atilla, "Kadınların taleplerine uygun hizmetleri hayata geçiriyoruz" dedi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri'nde verilen kahvaltıda bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarındaki kadınların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin kadın ve çocuklara yönelik yürüttüğü projeleri anlattı.

        "Kadınlar başımızın tacıdır"

        Kadınların her gün değerli olduğunu belirten Başkan Atilla, "Kadınlar başımızın tacıdır. Gelecek nesiller onların ellerinde şekilleniyor. Hayatın her alanında kadınlarımız önemli işler yapıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların taleplerine uygun hizmetleri hayata geçiriyoruz. Cennet annelerin ayaklarının altındadır" dedi.

        Kadınlara karanfil verdi

        Başkan Atilla, buradan Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi'ne geçti. Cadde boyunca kadınlara karanfil vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Atilla, cadde üzerindeki esnaf ile duraklardaki otobüslere binen kadınlarla sohbet etti, karanfil takdim etti. Atilla, yoldan geçen erkeklere de eşlerine verilmek üzere karanfil verdi. Başkan Atilla, halka hizmet etmek için geldiklerini ifade ederek, sizi dinlemek için burada olduklarını kaydetti.

        Başkan Atilla kadın işçileri fabrikada ziyaret etti

        Başkan Atilla, daha sonra Organize Saniye Bölgesi'nde kadınların yoğun çalıştığı bir fabrikayı ziyaret etti. Kadın işçilere karanfil ve çeşitli hediyeler veren Atilla, çalışmalara ilişkin fabrika yetkililerinden bilgi aldı. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Atilla, son olarak kadın işçilerle birlikte yemek yedi.

        (İHA-AKK-Y)

        08.03.2017 17:08:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler