Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozbey 8 Mart'ta kadınların yanındaydı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde fabrikalarda çalışan kadınları ziyaret etti.

        Başkan Mustafa Bozbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Nilüfer'deki emekçi kadınlarla birlikteydi. Başkan Bozbey NOSAB'da bulunan fabrikalarda çalışan kadın işçileri ziyaret etti. Kadınların her zaman yanında olduklarını söyleyen Bozbey, "Kadınlar hayatın her alanında olmalı. Yaptığımız ziyaretlerde kadınların işlerinde başarılı olduğunu görmek bizleri gururlandırdı. Kadınlarımızın her alanda yer almalarını istiyoruz. Kadınlara önem veren bir kurum olarak, her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Ben ayrıca kadın istihdamına önem veren işletmeleri de kutluyorum" dedi.

        (MŞ)

        08.03.2017 17:44:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler