Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürşat Kale; "Kadınlar başımızın tacıdır"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra incir işletmesi ile bayan esnafları ziyaret ederek saksıda birer adet çiçek hediye etti.

        Öz Kırıcılar İncir İşletmesinde düzenlenen Kadınlar Günü Etkinliğinde bir konuşma yapan Başkan Kale; "Başımızın tacı anneler, ablalar ve kardeşlerimizle, Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ve işvereninizin desteğiyle bir araya geldik. Çalışan kadınlarımızın iş hayatında daha fazla yer alması, çalışma ortamında daha iyi şartlarda hayat sürdürmeleri, en az erkekler kadar kullanabilecekleri iyi ortamlarının olmasını umut ediyor bireysel ve kurumsal olarak bunu destekliyoruz. Sizler gibi alın teriyle çalışan bu kadar büyük başka bir iş yerimiz yok. Bize böyle fırsatı veren işverenimize de teşekkür ediyoruz. Bu tür yatırımlarla istihdamı artırma gayretlerinizden dolayı, emeklerinizin karşılığını almanız konusunda Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Bugünün anısına da sizlere çiçek vermek istedik. Sizleri yılın bir günü değil her zaman hatırladığımızı ve sizlerin bizim başımızın tacı olduğunuzu bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

        (MB-Y)

        08.03.2017 17:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler