Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Palandöken İlçe Başkanlığından 15 Temmuz kahraman kadınlar sergisi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 15 Temmuz Kahraman Kadınlar Sergisi düzenledi.

        AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde 15 Temmuz'un kahraman kadınlarını unutmadı. Dünya genelinde kadın farkındalığı oluşturmak amacıyla kutlanan günler arasında yer alan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Palandöken'de bu defa duygu dolu bir sergi ile kutlandı. Erzurum Forum Avm'nin önünde açılan sergide 15 Temmuz'da şehitlik mertebesine erişen ve mücadele veren kahraman hanımefendilerin resimleri yer aldı. AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı tarafından açılan serginin açılış konuşmasını yapan Haktan Ömeroğlu; "Kahraman kadınlarımızın nezdinde tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kahraman annemiz Nenehatun'un özdeyişi ile bizim evlatlarımız annesiz yaşayabilir fakat vatansız hala şuurunu benimseyerek 15 Temmuz gecesi şehit olan, yaralanan, vatan müdafaasında yer alan tüm hanımları saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Toplumun temel taşı olan kadın ve onun hayata kazandırdığı insanlar vesilesi ile güçlü yarınlara hep birlikte yürüyeceğimize canı gönülden inanıyorum. Bugün bizler hala bir mücadele veriyoruz. Birazdan resimlerini göreceğiniz hanımlar bize çok büyük bir sorumluluk yüklediler. Bu sorumluluk bilinci ile bu mücadeleye devam edeceğiz. Unutmamamız, aklımızdan çıkarmamamız gereken en önemli noktalardan birisi budur. Biliyorsunuz yeni bir sürece adım atıyoruz, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandum için ciddi bir çalışma sürdürüyoruz. Bu hanımlar için, bu gençler için, ülkemizin geleceği, istiklali ve istikbali için buna mecburuz. Hepinizin nezdinde bir kere daha tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." şeklinde konuştu.

        Misafirlere üzerinde "Siz Hangi Dilde EVET diyorsunuz" ibaresi olan karanfiller hediye edildi. 6 dilde EVET'i AK Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Arasoğlu; "Anayasa değişikliği 18 maddeden oluşmaktadır. Bu değişikliklerin hepsi bizi yakından ilgilendirmektedir fakat bir tanesi doğrudan bizimle ilgilidir. Biz de 18 yaşında seçilme hakkı veren ülkelerin dillerini ön plana alarak farklı dillerde EVET dedik" ifadesini kullandı.

        (ERZ-AT-Y)

        08.03.2017 18:46:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler