Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Fikri Erdem

        ZONGULDAK (İHA) - Devrek Belediyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlendi.

        Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediye Başkanlığı ve AK Parti Devrek Kadın Kollarının ortaklaşa organize ettiği " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlama programı nedeniyle Devrekli hanımlar Çınar Otel'de bir araya gelerek hem mantı ziyafeti, hem de Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Cengizhan Soysal'ın seslendirdiği bir birinden güzel eserler ile unutulmaz saatler yaşadılar. AK Parti ilçe Başkanı Serpil Akyar Özmen,"Her yıl olduğu gibi bu yılda belediyemiz ve AK Parti Kadın Kollarımız işbirliği ile "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle kutlama programı nedeniyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Toplumsal alanın tamamında söz sahibi olan kadınlarımız yaşamın ayrılmaz bir parçası ve toplumun temel taşlarından olmuştur. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize damga vuran kadınlarımızın haklarını ne yapsak ödemeyiz. Sahip olduğu erdem ve sorumlulukla bu günümüz ve yarınımız için bizlere umut ve güven veren ve bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen fedakar kadınlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyor, bu programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise yaptığı konuşmada şunları söyledi," Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü. Doğduğumuz andan ölümümüze kadar hayatımızın her alanında varlıklarını hissettiğimiz ,bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu anlamlı günlerini yürekten kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu ömürler diliyo0r,daha nice kadınlar günü yaşamanızı yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

        Düzenlenen etkinliğe; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti Zonguldak Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arman, AK Parti Devrek Kadın Kolları Başkanı Serpiol Akyar Özmen ve yüzlerce davetli katıldı.

        (FE-SÖ-Y)

        08.03.2017 22:20:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler