Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediyesi sinek ve haşeresiz bir yaz için çalışmalara başladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Sivrisinek ve haşereyle mücadelede en doğru zaman olan larva döneminde Germencik Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı.

        Geçtiğimiz yaz şikayetlerin en aza inmesi adına yapılan ilaçlamanın sonucuna ulaşan Germencik Belediyesi 2017 yazı için de ilaçlama çalışmalarına başladı. Sivrisinek ve haşerelere karşı başlatılan mücadelede Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyonlarda ve su birikintilerinin yoğun olduğu noktalarda termal sisleme ve larvasit uygulamalarını gerçekleştirdi. Mevcut foseptiklerin kontrolü ve sivrisinek larvası görülen bölgelerde ilaçlama çalışmaları yapan Germencik Belediyesi temizlik işleri ekipleri ve çevre mühendisi Canan Tanrıverdi ''Germencik merkezde başlatılan çalışmalara mahallelerimizde de devam edecek'' dedi.

        Yaz aylarında ortaya çıkan haşere ve sivrisineklerin üreme dönemlerinde yapılan çalışmalar hakkında Germencik belediye Başkanı Ümmet Akın ise '' Germencik'te geçtiğimiz yıllarda yapılan ilaçlamalarda haşere ve sivrisinekle mücadele anlamında olumlu sonuçlara ulaştık. 2016 yazı için yapılan ilaçlamalarda ise larva mücadelesinde istediğimiz sonuca ulaştığımızı düşünüyoruz. Bu yılda yaz aylarında geçen yıllara göre az olacağınız düşündüğümüz haşere ve sivrisineklerle mücadele anlamında larvaları ilaçlamaya başladık. Ekiplerimiz her zaman sahada ve görevinin başında, daha temiz ve daha güzel bir Germencik'te yaşamak için Germencik Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

        Germencik Belediyesi Temizlik işleri ekipleri larva ve haşereyle mücadele çalışmalarına bu hafta mahallelerde devam edecek.

        (MB-Y)

        09.03.2017 08:52:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler