Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü Erzincan Belediye Sarayında düzenlenen programlarla kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi ve Erzincan Üniversitesi işbirliğiyle Erzincan Belediyesi hizmet binasında program düzenledi.

        Programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi, Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg.Kemal Başak ve eşi, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve eşi, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve eşi ile il protokolü katıldı.

        Program Erzincan Belediye Sarayı giriş salonunda ERMEK kurslarında üretilen Bakır, Kilim, Bez Bebek, Şal ve Tablo sergisi ile başladı. Daha sonra Kadına Şiddet konulu sergiyi ziyaret eden protokol üyeleri Erzincan Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen panele katıldılar.

        Panel, Yrd. Doç. Dr. Funda Kemahlı, Doç. Dr. Hayrunisa Kemahlı, Yrd. Doç. Dr. Latife Kırbaşoğlu, Yrd. Doç. Dr. Kader Polat ve Sosyal Çalışmacı Sultan Melek Oktay tarafından gerçekleştirile sunumların ardından son buldu

        (FG-Y)

        09.03.2017 09:01:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler