Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili Özbek, öğrencilere verdiği sözü tuttu

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Çukurca ilçesindeki Köprülü Mükerrem Akhanlı Yatılı Bölge Ortaokuluna kapalı halı saha yapılacağı müjdesini verdi.

        Yaklaşık bir yıl önce Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan Çukurca ilçesindeki Köprülü Mükerrem Akhanlı Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Abdulmuttalip Özbek, okul yöneticileri ve öğrencilerin talebi üzerine kendilerine kapalı halı saha yapma sözü vermişti. Çukurca kırsalında başlattığı referandum çalışmaları kapsamında 496 öğrencisi bulunan Köprülü Mükerrem Akhanlı Yatılı Bölge Ortaokulunu da ziyaret eden Özbek, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Öğrencilerle aynı masada yemek yiyen Özbek, kapalı halı sahanın en kısa sürede yapılacağı müjdesini verdi. Özbek, "Geçen yıl okulunuzu ziyaret etmiştim. Sizlerinde benden kapalı halı saha talebi olmuştu. Sayın Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'le görüştüm. Sayın Bakan Yardımcımız Erdem, kapalı halı sahayı programa aldı. Bu yıl Hakkari Valiliği KÖYDES kapsamında ihalesi yapıldı. Allah nasip ederse bu yıl okulun bahçesinde bin 500 metrekare üzerinde kapalı halı saha inşa edilecektir. Sayın Bakanımız Erdem'den tüm okulların eksikliğini giderilmesi konusunda söz aldık. Hakkari'ye ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza yöre halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Okulun bahçesinde top oynarken düşüp yaralandıklarını belirten öğrenciler ise, kendilerine kapalı halı saha sözü veren ve sözünü yerine getiren Özbek'e teşekkür ettiler.

        Özbek, okul yöneticileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra beraberindekilerle birlikte Köprülü köyü ve mezralarındaki referandum çalışmalarına kaldığı yerden davam etti.

        (FT-MSA-Y)

        09.03.2017 09:13:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler