Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Berlin Turizm Fuarı'nda Patara standına büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Almanya'da düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Fuarı'na (ITB) katılan Patara Kültür ve Turizm Derneği, Kaş'ın dünyaca ünlü turizm bölgesi Patara'nın tanıtımını yapıyor.

        Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve Patara Mahallesi Muhtarı Arif Otlu ile yönetim kurulu üyeleri Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı'nda Kaş ve Patara'nın tanıtımını yapıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar tarafından da ziyaret edilen Patara standı, yoğun ilgi görüyor.

        Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu, "Berlin Turizm Fuarı'nda, Batı Antalya'yı Patara bölgemizi temsil ediyoruz. Daha önce yurt dışında Stuttgart, Zürih ve Münih turizm fuarlarına katıldık. Patara, özellikle Avrupalı turistlerin büyük rağbet gösterdiği, butik otelleriyle çok önemli alternatif turizm merkezi. Patara'yı ilk sırada Almanlar tercih ediyor. Bu nedenle Patara'yı, Almanya'daki turizm fuarlarında tanıtmaya büyük önem veriyoruz. Gelen konuklarımıza broşürler, CD'ler, Patara'yı tanıtan kitaplar hediye ediyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.03.2017 10:03:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler