Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Futbolun Mutfağındakiler" Sultanbeyli'de buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Arsenal Scout ekibinin önemli isimlerinden Jürgen Kost,eski futbolcu Orhan Kaynak, Gana ve Nijerya milli takım scout'u Ahmet Arslan, eski hakem Mehmet Fatih Gökçe ve gazeteci Cevdet Ünüvar Sultanbeyli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Futbolun Mutfağındakiler" adlıpanelde öğrencilerle buluştu.

        Sultanbeyli Belediyesi İstanbulensis Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Futbolun Mutfağındakiler" adlı panele Türk ve dünya futbolunun önemli isimleri katıldı. Arsenal Scout ekibinin önemli isimlerinden Jürgen Kost, spiker Emre Tilev, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Orhan Kaynak, Gana ve Nijerya milli takımının scout'u Ahmet Arslan ve eski hakem Mehmet Fatih Gökçe aynı panelde bir araya geldi.

        Katılımın yoğun olduğu panelde, katılımcılar deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak sporun hayatımızdaki yeri ve öneminden bahsetti. Karşılıklı soru cevaplarla tamamlanan panelde öğrenciler katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (HB-ÖK-Y)

        09.03.2017 10:23:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler