Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel insanlara mutluluk değerler eğitim toplum hizmeti projesi uygulandı

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Sebeb-i Mutluluk Değerler Eğitimi Projesi'ni, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirdi.

        Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri ,Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrencilere yönelik olarak hazırladıkları, proje kapsamında tişört boyama etkinliği düzenledi. Bu arada Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterisi , ilgiyle izlendi.

        Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde eğitimlerini devam ettiren öğrencilerinde büyük ilgi ile izlediği 'Sebeb-i Mutluluk Değerler Eğitimi Projesi çerçevesinde ,öğrenciler kurabiye yapımını da izledi.

        Toplum hayatında Özel İnsanların temel bir güç olduğu düşüncesinden hareketle gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de değişik projelerle devam etmesi bekleniyor.

        (COŞ-AÖ-Y)

        09.03.2017 10:32:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler