Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu'ndan ödüllü kitap okuma yarışması

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.

        Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı Kadınlar Komisyonu, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik 6 Mayıs 2017 tarihinde ödüllü kitap okuma yarışması ve daha sonra ailelerle birlikte şenlik kapsamında çocuklarla birlikte kutlama programı düzenleyecek.

        Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, 18 Mayıs tarihinde protokol ve ailelerin katılımı ile ödül töreni düzenleneceği belirtildi.

        Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı Kadınlar Komisyonu Başkanı Nimet Uzan, "Etkinliğimizin amacı özellikle içerisinde bulunduğumuz dönemde kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, üreten bir neslin yetiştirilmesine ve geleceğin bilgi toplumunun oluşturulmasına tohum atmaktır. Bu nedenle düzenlenen bu yarışma büyük önem arz etmektedir. Okullarımızdaki öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanması kendilerini rahat ifade edebilmeleri sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk gibi kavramları kazanması bakımında da ödüllü kitap okuma yarışması katkı sağlayacaktır. Böyle anlamlı bir proje içesinde olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah projemiz amacına ulaşacak ve bu proje sayesinde çocuklarımızın değerler eğitimine olan ilgileri daha da artacaktır. Bir kitap bir insani, bir insan dünyayı değiştirir sözleriyle projemizin amacı ve önemini özetlemiş bulunmaktayız" diye konuştu.

        Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı ilçe başkanı Mesut Kocaman ise, "Sadece eğitim sendikası değil aynı zamanda çocuklarımızın gelecek nesillerimiz için de bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. O yüzden erdemler hareketi diye de nitelendirdiğimiz sendikanın bu tür faaliyetlerini doğrudan destekliyoruz. Kitap okuma yarışmasını Kütahya geneli ilk defa Tavşanlı başlatmıştı ve bu dalga dalga yayılmıştı. Bu güzel yarışmaya velilerimizin de destek vermesini bekliyoruz" dedi. (Tİ - EFE)

        09.03.2017 10:33:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler