Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        112 acil çağrı merkezi çalışmalarında sona doğru

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı takip edilen ve mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait araziye yapılan Merkez 112 Acil Çağrı Merkezi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

        Çanakkale afet ve acil durum yönetimi konusunda önemli bir misyona sahip olan Çanakkale 112 Çağrı Merkezi projesi, Çanakkale Merkez İlçe İsmetpaşa Mahallesi, İzmir Caddesi, 1134 ada, 6 parselde bulunan mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait araziye yapılıyor. Seramik zemin kat, asma tavan ve dış cephe mantolama işleri tamamlanan projenin, mekanik, elektrik ve dış cephe kaplama işleri devam ediyor. Toplam inşaat alanı yaklaşık 4 bin 336 metrekare olan Merkez 112 Acil Çağrı Merkezinin sözleşme bedeli 3 milyon 866 bin TL. 112 Acil Çağrı Merkezinin Mayıs ayı başında hizmete alınması planlanıyor.

        (GD)

        09.03.2017 10:41:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler