Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araban'ın yeni kaymakamı görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Araban İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Emin Bağlı görevine başladı.

        Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Emin Bağlı, Gaziantep'in Araban ilçesine kaymakam olarak atandı. Bölgenin insanı olduğunu belirten Kaymakamı Emin Bağlı, "Bölgenin ekonomik ve sosyal yapısını çok iyi biliyorum. Araban Kaymakamlığı görevime başladığım ilk günde ilçeyi daha yakından tanımak ve her etnik yapıdaki vatandaşlarımızın yaşadıkları bölgeler ile ilgili bilgi toplamaya başladım. Önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallerimize ziyaretler düzenleyerek bölücülük yapmayan bayrağını, vatanını ve milletini seven, ayrım yapmaksızın her kökenden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Beraberlik içerisinde, her kesimin sorunlarını tek tek dinleyerek, baba şefkati ile kucaklayarak, hizmet vermeye çalışacağız. İlçenin ekonomik ve sosyal açıdan kalkınması yönünde verilmesi gereken hizmetler için Araban Kaymakamlığı olarak yerel siyasiler ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile el ele verip birlikte gerekli projeler üreteceğiz. İlçemizin ekonomik ve sosyal açıdan daha fazla kalkınmasını sağlayıp bölgedeki hakkettiği konuma getireceğimize inanıyorum" dedi.

        Öte yanda yeni Araban Kaymakamı Emin Bağlı'nın bölge kültürü ile yetişmiş olmasından memnuniyetini dile getirdi.

        Kaymakam Emin Bağlı kimdir

        Şanlıurfa'nin birecik ilçesinde doğan 31 yaşındaki Emin Bağlı ilk ve orta öğrenimini Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde tamamladı. Lisans Eğitimini Kırıkkale Üniversitesi Siyasi Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Sırası ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Adıyaman Üniversitesi ve Maliye Bakanlığında çalıştı. 9 Mart 2015 tarihinde Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdari Hizmetler Sınıfına intisap etti. Valilik stajını Kırıkkale, Kaymakam refikliği stajını da Ankara Etimesgut ve Gaziantep Nizip ilçelerinde gerçekleştirdi. Vekaleten atandığı Malatya Kale ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Yurtdışı stajını İngiltere de tamamlayan Emin Bağlı, nihai Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayarak, İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Araban Kaymakam Vekili olarak atandı.

        Araban Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Emin Bağlı Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

        (LO-SD-Y)

        09.03.2017 10:51:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler