Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        9. Kukla Oyunu Yarışması başlıyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'deki Forum Bornova alışveriş merkezi, her yıl büyük ilgi gören Kukla Oyunu Yarışmasının bu yıl 9.'sunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

        Forum Bornova alışveriş merkezi, her yıl 11-12 Mart tarihlerinde düzenlediği 9. Kukla Oyunu Yarışmasını bu yıl 9. kez düzenlemek için çalışmalarını tamamladı. Etkinliklere bu yıl 22 okuldan 347 öğrenci katılacak. Gelenekselleşen yarışmanın küçük kukla sanatçıları, bu yıl dünyanın en bilinen fabllarından biri olan 'Kaplumbağa ile Tavşan' masalını kendilerine özgün bir şekilde yorumlayacak. Katılımcı okulların, bu yıl ikinci kez masal konusu ve ana karakterler sabit olmak üzere, performanslarının senaryolarını ve diyaloglarını kendilerinin yazacağı da bildirildi.

        (HG-Y)

        09.03.2017 10:54:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler