Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencilerden itfaiye amirliğine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki TOKİ Şehit Yusuf Sayan İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliğini gezerek bilgi aldı.

        İtfaiye çalışanları ve itfaiye araçlarına küçük yaştan beri merak saran minik öğrenciler, öğretmenleri Gizem Sever ile birlikte Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret ettiler. İtfaiye araçları ile çalışmaları ve yangın söndürmelerde kullanılan bütün araçları görerek bilgi sahibi olan öğrenciler, İtfaiye Amiri Fuat Tutçu ile bir araya geldiler.

        Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amiri Fuat Tutçu, "Çocuklarımıza yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler, evlerinde kibrit, çakmak gibi yakıcı maddelerle oynamamaları, elektrik prizlerine çeşitli cisimler sokmamaları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunduk. Yine çocuklarımıza itfaiye araçlarımızın tanıtımlarını gerçekleştirdik" dedi.

        (MSA-Y)

        09.03.2017 11:41:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler