Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akkaya'dan kadınlara çiçek

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelindeki çeşitli kurum ve yerleri ziyaret ederek kadınlara çiçek verip günlerini kutladı.

        Başkan Akkaya, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Akşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek buradaki bayan personele ve hastalara çiçek vererek günlerini kutladı. Akşehir Belediyesinde çalışan bayan personelle de bir araya gelen Başkan Akkaya, onlarında günlerini kutlayarak, "Akşehir Belediyemizde 18 çalışan bayan arkadaşımız var. Her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle böyle küçük mütevazi bir buluşmayla belediyede çalışan hanım kardeşlerimizin günlerini kutluyoruz. Hanımlarımızın değerini bir güne sığdırmak, bir günde kutlamak doğru değil. Kadınlarımız bizim hem anamız, hem eşimiz olarak toplumumuzun her şeyi. Kadınlarımız analık noktasında istikbalimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde en önemli sanatkarlardır" diye konuştu.

        Konuşmasının ardından bayan personele çiçek veren Başkan Akkaya, Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan tüm bayan personele bir gün idari izin verdi. Başkan Akkaya, belediye ziyaretinden sonra eşi Ayşegül Akkaya ile birlikte Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi'nde kalan yaşlı kadınları da ziyaret etti. Başkan Akkaya, huzurevindeki yaşlı hanımlara çiçek verip günlerini kutlayarak istek ve dileklerini dinledi.

        Huzurevi Müdürü Fahri Çavdar, Başkan Akkaya ve eşinin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, kurumlarına yaptığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

        (CF-US-AH-Y)

        09.03.2017 11:43:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler