Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar 'evet' için yürüdü

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin öncülüğünde yürüyüş yapan Pursaklar halkı caddelerde halkı selamlayarak 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda "Güçlü Türkiye Güçlü Pursaklar için Evet" çağrısı yaptı.

        Pursaklar'da düzenlenen kortejde Türk bayrağı eşliğinde yürüyüş yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler'in eşi Ayşenur İşler, sanatçılar Coşkun Sabah, Nadide Sultan, Yusuf Güney Ayhan Aşan, Çiğdem Tunç, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda kişi eşlik etti.

        Belediye Caddesi'nde başlayan yürüyüş Yunus Emre Caddesi'de devam edip Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi önünde son buldu. Yürüyüş esnasında halkın yoğun ilgisini ile karşılaşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, cadde esnafı, sokaktaki vatandaş ve apartman pencerelerinden bakan vatandaşları selamlayıp karanfil verdi. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için dua ve 'evet' desteği isteyen Başkan Çetin "Pursaklar kararını vermiş, herkes 'evet' diyor. Allah hepsinden razı olsun" değerlendirmesinde bulundu. Pursaklar'daki 'Pursaklar evet diyor' kortejine yoğun ilgi gösteren ilçe halkı organizasyondan dolayı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür etti.

        (BC-ÖK-Y)

        09.03.2017 11:52:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler