Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ataç, Şükranlılar Derneğini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, dernek ziyaretlerine devam ediyor.

        Ziyaretler kapsamında Tepebaşı Elmalı mevkinde bulunan Seyitgazi Şükranlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma derneğini ziyaret eden Başkan Ataç, vatandaşlara belediyenin hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kadir Ay, "Tepebaşı Belediye Başkanı sayın Ahmet Ataç'a derneğimize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimiz kurulalı 3 yıl oldu. Derneğimizi ilk ziyaret eden başkanımız Ataç'tır, biz Şükranlılar olarak Eskişehir'de 874 haneyiz, tabi bunların 500 tanesi Tepebaşı'nda ikamet ediyor. Bugün olduğu gibi ileride de kapılarınız bizlere açık olur" dedi.

        Şükranlılar Derneğinin yapmış olduğu davete teşekkür eden Başkan Ataç, "Hepinize bu güzel ev sahipliğinizden dolayı en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Umarım hep birlikte Tepebaşını daha ileri taşıyacağız. Ben sizlerle ilk tanıştığım günden itibaren derneğinizin güzel işler yapacağına inandım. Beraber olmayı, güzel işler yapmayı, omuz omuza olmayı beceren insanlar her zaman başarılı olurlar. En iyi hizmet en iyi siyasettir" ifadelerini kullandı.

        16 Nisanda yapılacak olan referandum oylaması içinde görüşlerini dile getiren Başkan Ataç "Ülkemiz Cumhuriyete, hür, demokratik parlamenter sisteme geçmek için büyük mücadele vermiş bir ülke. Yurttaşlarımız referandumda cevapları ne olursa olsun neden o kararı verdiğimizi iyi bilmeliler. Bu bir parti seçimi değil. 18 madde değiştiğinde tüm yetkiler tek bir kişiye ait olacak. Yönetimde tek yetkili kişi diye bir şey olmamalı, Cumhurbaşkanlığı tarafsız bir sistem olmalı" şeklinde konuştu.

        Konuşmalardan sonra dernek Başkanı Kadir Ay, konuklarına macur kırması, pancar pekmezi, lavantalı irmik helvası ve lavanta çayı ikramında bulundu.

        (İHA-MET-Y)

        09.03.2017 11:58:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler