Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTSO ve İŞKUR protokol imzaladı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Fehmi Demir

        ARTVİN (İHA) - Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü protokol imzaladı.

        ARTSO toplantı salonunda kurum temsilcileri tarafından kaydedilen İŞKUR hizmet noktalarını artırmak ve odalar ve borsalar nezdinde kurumsal hizmetleri daha ileri düzeyde sunmak için, İŞKUR İl Müdürü Cevdet Ertürk ve ARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel tarafından imzalandı.

        İmzalanan protokolün kapsamı hakkında bilgi veren Başkan Kurtul Özel "Odalar ve Borsalar nezdinde İŞKUR Hizmet Noktaları kurulması ve Meslek Danışmanları görevlendirilmesi, Oda ve Borsalar tarafından kullanılacak bilişim alt yapısının TOBB tarafından oluşturulması, çalışmalar süresince istatistiklerin derlenerek açıklanması ve protokolün amacına göre taraflarca uygun bulunacak etkinlik ve faaliyetlerin yapılması, olarak belirlendi" dedi.

        (HFD-ÖS-Y)

        09.03.2017 12:14:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler