Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cabbar Hanımeli Pazarını ziyaret etti

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi Kadın ve Gençlik Merkezinde haftanın belirli günlerinde açılan Develili ev hanımlarının kendi imal edip sattığı hanımeller pazarını ziyaret etti.

        Başkan Cabbar hanımeller pazarında el ürünlerini satan hanımlardan çalışmaları ve satışları hakkında bilgi aldı. Pazarda satış yapan hanımlar Başkan Cabbar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "El emeğinizi ve göz nurunuzu vererek ürettiğiniz ürünleri Hanımeller Pazarında satmaya çalışıyorsunuz. Develi Belediyesi olarak hanımeller pazarını çok önemsiyoruz. İnşallah haftanın belirli günleri değil de her gün açılan bir pazar olacak şekilde gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

        (TB-Y

        09.03.2017 12:24:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler