Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp'ta eğitimcilere yangın eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Birimi tarafından Kulp ilçesindeki eğitim ve öğretim kurumlarında çalışan personele yangına müdahale ve yangın söndürme eğitimi verdi.

        Kulp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında gerçekleştirilen programda, İl Koordinatörü Mustafa Kandıran, Çınar Koordinatörü Refik Kurt, Hani Koordinatörü Ramazan Gökşi tarafından verilen eğitimde, yangının sebepleri, mücadele yöntemleri, tehlikeleri, önleyici tedbirleri, ihbar usulleri, acil durum ekipleri, acil durum planı, yangını algılama ve söndürme konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı.

        Kulp Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Süleyman Arcan, 6331 sayılı kanun gereği zorunlu olan yangın eğitimlerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan çalışanlara verdiklerini belirtti.

        (MT-MP-Y)

        09.03.2017 12:56:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler