Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakanlar Çıldır'a Geliyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz 11 Mart 2017 Cumartesi günü Çıldıra geliyor.

        Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirecek olan bakanlar daha sonra Ak Parti Çıldır İlçe Başkanlığını ziyaret edecekler.

        Bakanların gelişi ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz 11.03 2017 Cumartesi günü İlçemizi ziyaret edecekler. Sayın Bakanlarımız faaliyete hazır olan Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesine ait öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirerek partimizi ziyaret edecekler. Öğrenci yurdumuz açılışı saat 10:00'da gerçekleşecek. Açılışa ve Bakanlarımızı karşılamaya tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

        (ARV-AT-Y)

        09.03.2017 13:03:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler