Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serik yollarını Büyükşehir yapıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Büyükşehir Belediyesi Serik'in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Serik'in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, baharın gelmesiyle asfalt çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ekipler, Serik'in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinin 2 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmasına başladı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Aşağıkocayatak Mahalle Muhtarı Ali Çetin, Kayaburnu Mahalle Muhtarı Celil Yılgın, Çanakçı Mahalle Muhtarı Süleyman Yağcı, Karıncalı Mahalle Muhtarı Zafer Yılmaz ve Pınarcık Mahalle Muhtarı Ali Şahin ile birlikte devam eden sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Aşağıkocayatak Mahalle Muhtarı Ali Çetin, yollarının sıcak asfaltla kaplanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        09.03.2017 14:40:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler