Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Haceroğlu unutulmadı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Türkmen Gazeteci Ahmet Haceroğlu, mezarı başında anıldı.

        Türkmen Gazeteci Ahmet Haceroğlu, mezarı başında anıldı. Irak Türkmen Öğrenci ve Gençler Derneğinden bir heyet Ahmet Ömer Neccar başkanlığında Türkmen basın günü sebebiyle şehit Ahmet Haceroğlu'nun mezarı başında bir anma töreni düzenledi. Merasime Irak Türkmen siyasi tutuklular ve Şehit aileleri Derneğinden bir heyet Haşim Muhtaroğlu başkanlığında, Türkmeneli TV Genel müdürü Yalman Haceroğlu , Türkmeneli TV çalışanları , Şehidin babası Necmettin Haceroğlu ve Kardeşi merasimde hazır bulundu. Haceroğlu'nun mezarı başında Kur-an'ı kerim okundu. Şehidin mezarına ayrıca Türkmen Bayrağı ve çiçekler bırakıldı. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ahmet Ömer Neccar, ''Türkmen milletine ve herkese insanlıkta saygın biri olarak hep örnek alınacak ve asla hatıralardan silinmeyecek şehidimiz kalplerimizde yaşamaya devam edecektir''dedi.

        Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Başkanı Güngör Yavuzaslan'da Ahmet Haceroğlu'nu iç bir zaman unutmayacaklarını ifade etti.

        (AY-RFK-Y)

        09.03.2017 14:47:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler